Vi genåbner ikke endnu

Kære medlemmer.

Regeringen har besluttet at der igen må dyrkes indendørs idræt fra mandag d. 8. juni. Vi er dog ikke i stand til at genåbne for aktiviteter p.t.

Som tidligere meldt ud via vores hjemmeside, facebook og dagspressen, har vi påbegyndt en større renovering af foreningens lokaler. Da vi planlagde og påbegyndte renoveringen, var meldingen at vi måtte genåbne for vores aktiviteter primo august. Renoveringen af lokalet er i fuld gang, og vi har en forventning om at være færdige og klar til genåbning den 1. juli. Det er dog med det forbehold, at de endnu ikke offentliggjorte retningslinjer fra DGI (Danmarks Gymnastik- og Idrætsforbund) og Sundhedsstyrelsen er noget vi kan overholde.

I hele lukningsperioden har jeres kontingent været på pause, og er det forsat indtil vi kan genåbne.

Så snart vi kender vores præcise genåbningsdag og retningslinjer vil I blive informeret.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Please follow and like us:

One thought on “Vi genåbner ikke endnu

  1. Definitely imagine that which you said. Your favourite reason appeared to be on the web the easiest factor to have in mind of. I say to you, I definitely get irked at the same time as people consider concerns that they plainly do not know about. You controlled to hit the nail upon the highest and also outlined out the entire thing without having side-effects , other people can take a signal. Will probably be again to get more. Thanks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.