Skip to content
 

Nyt juniorkursus med start den 20. april

Vi har netop afholdt vores første juniorkursus for de 13-15 årige. Det var en stor succes. Der blev hygget, pjattet, trænet og gået til stålet. Juniorkursisterne er nu klædt rigtig godt på til individuel træning og vi glæder os til at træne med dem i foreningen.

På ovenstående baggrund opretter vi et nyt kursus med start onsdag den 20. april kl. 17.30-18.30 og de følgende 4 onsdage.

 

Er du mellem 13-15 år og vil du gerne dyrke fitness? – Så har Langelands body- og motionsklub tilbuddet.

Vi starter et nyt juniorkursus med fitnessinstruktør, onsdag d. 20. april kl. 17.30-18.30.

 

Kursets underviser er fitnessinstruktør Klaus Madsen, der har mere end 10 års instruktørerfaring. Du vil på kurset blive sikkert introduceret til, at træne på egen hånd i Langelands body- og motionsklub. Klaus vil gennemgå teknikker, sikker adfærd og træningsøvelser.

Kurset er på i alt 5 gange: Fra onsdag d. 20. april til og med onsdag d. 18. maj i tidsrummet 17.30-18.30. For efterfølgende, at blive godkendt til, at træne på egen hånd, skal du deltage alle gange.

Prisen er kr. 150,- og dækker også din indmeldelse i idrætsforeningen Langelands body- og motionsklub samt en nøglebrik.

Der er plads til 6 deltagere på holdet, og tilmelding er efter ”først til mølle”. Seneste tilmelding er mandag d. 11. april på mail til: formand@bodyogmotion.dk oplys venligst navn, fødselsdato med fødselsår, adresse, mailadresse og telefonnummer. Har du spørgsmål, kan de rettes til samme mail.

Ønsker du efter kurset at tegne et kontingent i foreningen, kan priser og åbningstider ses på følgende link: https://www.bodyogmotion.dk/junior-15-18-aar/  (bemærk at indmeldelsesgebyr er betalt).

 

Venlig hilsen Langelands body- og motionsklub