Skip to content
Kort

om os

Langelands body- og motionsklub er grundlagt i januar 1989 som en forening, drevet af frivillige ulønnede ildsjæle.

Klubben er organiseret i Dansk Gymnastik og Idrætsforbund (Bevæg dig for livet). Det er ikke kun styrketræning, men i høj grad fitness der bliver dyrket i klubben. Klubben modtager støtte i henhold til folkeoplysningsloven.

Der afholdes generalforsamling én gang årligt, hvor der er valg til bestyrelsen.

Den daglige ledelse og drift varetager bestyrelsen og formanden, hjulpet af de frivillige hjælpere. Alle de frivillige hjælpere har udfyldt en børneattest.

Klubben har et fleksibelt nøglearrangement der giver meget fleksible åbningstider. Klubben skal ikke tjene penge til en ejer, men alene have økonomien i foreningen til at balancere. Derfor har vi billige priser.

Som medlem har du ejerskab af klubben, og uden frivilligt arbejde kan foreningen ikke fungere. Det er derfor vigtigt, at du som medlem tager aktivt del i klubben og bakker op om de forskellige tiltag.

Langelands body- og motionsklub er en klub for alle.

Vi har medlemmer fra 15 til langt ind i seniortilværelsen. Her er både tykke, tynde og meget veltrænede. Fælles for alle er, at de har lysten til at træne, og ofte er her et unikt sammenhold og en god stemning.

Især om formiddagen har vi mange seniorer, med et hyggeligt og uformelt træningsmiljø. Eftermiddagen er præget af de unge, hvor der ofte er en munter tone og bliver gået til stålet.

Aftnerne er alle aldre og her er hyggelig og kammertlig omgangstone. Fælles for alle tidspunkter er lysten til at hjælpe hinanden. Har man lyst, venter mange kammaratlige timer i klubbens lokaler.

Langelands body- og motionsklub har samarbejdet med en lang række blandt andet Team ung, Langelands Ungdomsskole, Ørstedskolen, Langelands Efterskole, Magelby Fri- og efterskole og flere andre. Vi er altid åbne over for nye spændende samarbejder.

Langelands body- og motionsklub tager afstand fra brug af doping og vi samarbejder med Antidoping Danmark.