Skip to content
 

Nyt juniorkursus start den 1.3.2023

Er du mellem 13-15 år og vil du gerne dyrke fitness? – Så har Langelands body- og motionsklub tilbuddet.

Vi starter et ny juniorkursus med fitnessinstruktør, onsdag d. 1. marts kl. 17.30-18.30.

Kursets underviser er fitnessinstruktør Klaus Madsen, der har mere end 10 års instruktørerfaring. Du vil på kurset blive sikkert introduceret til, at træne på egen hånd i Langelands body- og motionsklub. Klaus vil gennemgå teknikker, sikker adfærd og træningsøvelser.

Kurset er på i alt 5 gange: Fra onsdag d. 1. marts til og med onsdag d. 29. marts i tidsrummet 17.30-18.30. For efterfølgende, at blive godkendt til, at træne på egen hånd, skal du deltage alle gange.

Prisen er kr. 165,- og dækker også din indmeldelse i idrætsforeningen Langelands body- og motionsklub samt en nøglebrik.

Der er plads til 8 deltagere på holdet, og tilmelding er efter ”først til mølle”. Seneste tilmelding er mandag d. 6. februar på mail til: formand@bodyogmotion.dk oplys venligst navn, fødselsdato med fødselsår, adresse, mailadresse og telefonnummer. Har du spørgsmål, kan de rettes til samme mail.

Ønsker du efter kurset at tegne et kontingent i foreningen, kan priser og åbningstider ses på følgende link: https://www.bodyogmotion.dk/junior-indtil-18-aar/ (bemærk at indmeldelsesgebyr er betalt).

Ses vi?