Skip to content
 

Nyt juniorkursus – start den 7. september

Er du mellem 13-15 år og vil du gerne dyrke fitness? – Så har Langelands body- og motionsklub tilbuddet.

Vi starter et nyt juniorkursus med fitnessinstruktør, onsdag d. 7. september kl. 17.30-18.30.

Kursets underviser er fitnessinstruktør Klaus Madsen, der har mere end 10 års instruktørerfaring. Du vil på kurset blive sikkert introduceret til, at træne på egen hånd i Langelands body- og motionsklub. Klaus vil gennemgå teknikker, sikker adfærd og træningsøvelser.

Kurset er på i alt 5 gange: Fra onsdag d. 7. september il til og med onsdag d. 5. oktober i tidsrummet 17.30-18.30. For efterfølgende, at blive godkendt til, at træne på egen hånd, skal du deltage alle gange.

Prisen er kr. 150,- og dækker også din indmeldelse i idrætsforeningen Langelands body- og motionsklub samt en nøglebrik.

Der er plads til 6 deltagere på holdet, og tilmelding er efter ”først til mølle”. Seneste tilmelding er fredag d. 2. september på mail til: formand@bodyogmotion.dk oplys venligst navn, fødselsdato med fødselsår, adresse, mailadresse og telefonnummer. Har du spørgsmål, kan de rettes til samme mail.

Ønsker du efter kurset at tegne et kontingent i foreningen, kan priser og åbningstider ses på følgende link: https://www.bodyogmotion.dk/junior-15-18-aar/  (bemærk at indmeldelsesgebyr er betalt).

 

Venlig hilsen Langelands body- og motionsklub