Skip to content
 

Vi genåbner ikke endnu – men kæmpe tak for jeres opbakning.

Kære medlemmer.

Vi havde håbet og ønsket at vi kunne genåbne torsdag d. 6. maj, men som frivillig idrætsforening, kan vi ikke løfte de krav, der er forbundet med en genåbning. Vi skal have bemanding i hele åbningstiden, til at kontrollere coronapas og tilsikre, at reglerne bliver overholdt. Vores ugentlige åbningstid er 133 timer, og p.t. har vi frivillige til ca. 4,5 time om ugen – det hænger ikke sammen.

Bestyrelsen har derfor besluttet, at vi forsat holder lukket. Vi er en del af DGI, der presser på for andre regler, og vi håber der snart kan findes en løsning, så vi kan genåbne.

Mens vi har nedlukket vil jeres kontingent forsat være på pause.

 

Det er ikke en hemmelighed, at det er svært at drive forening uden indtægter. Vi har alle vores faste udgifter, og på et tidspunkt ville vores pengekasse være opbrugt. Takket været jeres opbakning ved at betale årligt medlemskab, er vi nu sikre på, at vi kan klare os igennem resten af året. Som en ekstra glædelig ting, modtog vi en fondsdonation fra DGI på kr. 141.000,- i marts måned. Det skal komme alle jer trofaste medlemmer til gavn, og bestyrelsen arbejder på en række tiltag, der kan kickstarte vores foreningsliv igen, når vi atter kan åbne og forsamles. Kæmpe tak for jeres loyalitet over for vores alle sammens forening. 

Spørgsmål kan rettes til foreningens formand, David, på formand@bodyogmotion.dk

 

De bedste hilsner fra bestyrelsen